Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bemutatjuk kiemelt partnereinket – Interjú a Zöld Megálló Reform Ételbár tulajdonosával

Bemutatjuk kiemelt partnereinket – Interjú a Zöld Megálló Reform Ételbár tulajdonosával

Újonnan induló interjúsorozatunkban a Tibidabo Gluténmentes Pékség kiemelt partnereit szeretnénk bemutatni, és megismertetni olvasóközönségünkkel. Ahogyan azt sokszor hangsúlyozzuk, küldetésünk, hogy a minőségi alapanyagokból készült, száz százalékig keresztszennyeződés-mentes termékeinket az ország egész területén elérhetővé tegyük az ételintoleranciával élők és tudatosan táplálkozók számára. Ezért dolgozunk országos kiszállítással, és ezért bővítjük folyamatosan viszonteladó partnereink körét Budapesten kívül is.

Interjúsorozatunk első részében kiemelt partnerünkkel, a kiskunhalasi Zöld Megálló Reform Ételbár tulajdonosával, Fannival beszélgettünk a mentes étkezésről és a jövőbeni terveikről!

Mikor nyitottátok az ételbárt?

Üzletünket 2020. október 16-án nyitottuk meg, idén ősszel ünnepeltük első születésnapunkat.

Honnan jött az ötlet? Mi volt a motivációtok?

Már 2019 decembere óta próbáltunk elindulni egy kis "mentes kuckóval". A ötletet és motivációt a saját, illetve ismerőseink étkezéssel kapcsolatos problémái, igényei adták az üzlet megnyitásához. Megvizsgálva a helyi vásárlói igényeket, azt tapasztaltuk, hogy sokan keresnek mentes péktermékeket és gyorsételeket, így nem volt kérdés, hogy milyen irányba kell mozdulni.

Ki a célközönségetek? Mely mentességeket tartotok elsősorban szem előtt?

A célközönségünk mindenki, aki szeretne egészségesen, mentesen táplálkozni. Kisbabától nagymamáig nálunk mindenki megfordul. Mivel Kiskunhalas egy kisváros, ezért a termékek lehető legszélesebb körét próbáljuk nyújtani. Folyamatosan figyeljük az igényeket. Fő profilunk a gluténmentes péktermékek, emellett találhatnak a vásárlók szénhidrátcsökkentett, vegán, cukormentes, tojásmentes, tejmentes, bio, stb.  finomságokat is nálunk.

Mi okozta a legnagyobb nehézséget egy mentes bolt megnyitásakor?

Először a helyszín kiválasztása, majd a hatósági engedély. Egy ilyen kis üzletben nehéz egyszerre csinálni ennyi mindent (élelmiszer bolt, pékség, büfé), de a vásárlók nagy örömére sikerült kialakítanunk a megfelelő felállást. Jelenleg arra kell nagy hangsúlyt fektetnünk, hogy mindenki megismerje a boltot Kiskunhalason és környékén is.

 

 

Miért esett a választásotok épp a Tibidabo gluténmentes péktermékeire?

Hónapokig kerestem a magyar piacon elérhető gluténmentes pékáruk közül a legmegfelelőbbet. Sok kóstolás, tesztelés után esett a választás a Tibidabo termékekre. Amikor megkóstoltam őket, tudtam, hogy ez másoknak is tetszeni fog.

Ti magatok is mentesen étkeztek?

Én igen, már három éve tejmentesen élek, továbbá az egyik alkalmazottunk is évek óta cukor, szénhidrát mentesen táplálkozik.

Mi a legkedvesebb emlék, ami a megnyitás óta az üzlettel/üzletben történt?

Folyamatosan pozitív élmény a vásárlók örömét látni, aki először tér be hozzánk, mindig nagyon megörül, hogy megnyitottunk.

Mik a terveitek a jövőben?

Most az ünnepekre készülünk nagyon. Már van olyan vásárló, aki karácsony illatot érez a boltban. Szeretnénk, ha a vásárlóink mindig jó érzéssel, teli szatyorral és nagy mosollyal az arcukon mennének haza tőlünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Interjú