
Összetevők
Csak budapesti kiszállítással!
Összetevők:
Gluténmentes cirokliszt, tápiókakeményítő, útifűmaghéjliszt, citromsav, ivóvíz, élesztő, Himalaya só.
Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes.
Szénhidrátcsökkentett termék.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tápértékek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 782 kJ / 185 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 39,0 g |
amelyből cukrok | 1,4 g |
Rost | 3,6 g |
Fehérje | 3,4 g |
Só | 1,0 g |
Leírás
A roppanás szimfóniája pékségünk örök hitvallása. Új, cirokból készült kenyerünket úgy álmodtuk meg, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, így ízvilága magával ragad mindenkit. Gluténmentes cirok kenyerünk csatlakozott a By me fagyasztott termékcsaládunkhoz!
A cirokliszt, mint gluténmentes gabona alapanyag, tápanyagtartalmát tekintve értékes növényi fehérjékben és telítetlen zsírsavakban gazdag, magas rosttartalommal bír. A mikrotápanyagok közül B-vitaminokban, káliumban és foszforban gazdag. A cirok bővelkedik antioxidánsokban is, rendszeres fogyasztásának következtében csökken az egyes daganatos megbetegedések előfordulásának gyakorisága. Kiemelten javasolt és jól alkalmazható alapanyag a vegyes, változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás részeként, tápláló opció a gluténmentes alapanyagok minél változatosabb fogyasztása érdekében.
ELKÉSZÍTÉS
A készre sütött cirok kenyeret szobahőmérsékleten 1-2 óra alatt felengedjük, ezután fogyasztható.