Leírás
A roppanás szimfóniája pékségünk örök hitvallása. Új, cirokból készült kenyerünket úgy álmodtuk meg, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, így ízvilága magával ragad mindenkit. Gluténmentes cirok kenyerünk csatlakozott a By me fagyasztott termékcsaládunkhoz!
A cirokliszt, mint gluténmentes gabona alapanyag, tápanyagtartalmát tekintve értékes növényi fehérjékben és telítetlen zsírsavakban gazdag, magas rosttartalommal bír. A mikrotápanyagok közül B-vitaminokban, káliumban és foszforban gazdag. A cirok bővelkedik antioxidánsokban is, rendszeres fogyasztásának következtében csökken az egyes daganatos megbetegedések előfordulásának gyakorisága. Kiemelten javasolt és jól alkalmazható alapanyag a vegyes, változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás részeként, tápláló opció a gluténmentes alapanyagok minél változatosabb fogyasztása érdekében.
ELKÉSZÍTÉS
A készre sütött cirok kenyeret szobahőmérsékleten 1-2 óra alatt felengedjük, ezután fogyasztható.