Leírás
Fahéjas csigánk garantáltan kiváló alapját képezi egy tökéletes reggelinek! Élvezd ízeit kedvenc kávéd kísérőjeként otthonod kényelmében, vagy fogyaszd útközben, a Tibidabo Gluténmentes Pékségbe betérve, a budapesti Dohány utca 7. szám alatt – az élmény mindenhogyan egész biztosan páratlan. A csavart finomság puha tésztájával, szaftos töltelékével, isteni illatával a legnehezebb reggeleket is képes megszépíteni.
Ráadásul ez a mentes péksütemény nemcsak egyszerűen finom, hanem kiváló minőségű alapanyagainak köszönhetően hű társad lehet a tudatos étkezésben és a speciális étrendekben egyaránt. Összetevői között olyan, 100 százalékban gluténmentes szuperélelmiszerek kaptak helyet, mint a köles-, útifűmaghéj-, bambuszrost- vagy a konjakliszt. Ebből következik, hogy a fahéjas csiga lassú felszívódású szénhidrátokban gazdag, így fokozatosan emeli meg a vércukorszintet, és hosszabb ideig nyújt teltségérzetet.
Ami pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy most kedvencedet haza is viheted és bármikor elkészítheted, amikor csak kedved tartja! ByMe termékeink közé ugyanis elengedhetetlennek éreztük felvenni a gluténmentes fahéjas csigát is, melyet most három darabos csomagolásban lehet megtalálni pékségünkben, vagy házhoz rendelni Budapesten belül, így bármikor, ha nassolni támad kedved, csak kiveszed a fagyasztóból, és pillanatok alatt fenséges péksüteménnyel kényeztetheted magad! Lepd meg a játékban kifáradt kis lurkókat egy isteni uzsonnával vagy szerelmedet egy romantikus reggelivel – a fahéjas csiga minden alkalommal telitalálat lesz az egész család számára.
ELKÉSZÍTÉS
A fagyasztott fahéjas csigát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, szobahőmérsékleten kb. 20-25 perc alatt egy kicsit felengedjük, majd 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. Sütési idő a sütőtől függően változhat. Sütés után hagyjuk kihűlni.