Leírás
Szívesen fogyasztod a chiamagot smoothie-ban, pudingként, zabkásában, salátákon? Mi is, sőt! A Tibidabónál annyira kedveljük ezt a nyomelemekben gazdag apróságot, hogy még a gluténmentes kenyérbe is belesütjük! Napjaink csodanövénye számtalan pozitív hatással bír szervezetünkre, támogatja immunrendszerünket, segíti a diétát, és nem utolsó sorban szinte végtelen felhasználási lehetősége van. Pontosan ezért látott neki csapatunk dietetikus szakember segítségével kidolgozni egy olyan cipóreceptet, amely kétségkívül egyedülálló a gluténmentes pékáruk világában. Ennél kényelmesebb alternatíva a tudatos táplálkozásra még biztosan nem született!
A száz százalékban gluténmentes üzemben készülő, keresztszennyeződéstől mentes cipó ugyanis mindösszesen 207,2 kalóriát tartalmaz 100 grammonként, ezen belül pusztán 32,3 gramm szénhidrátot. Összetevői között olyan magas minőségű alapanyagok találhatók, mint a köles vagy a bambuszrost. Célkitűzésünk, hogy a Tibidabo mentes pékáruk ne csak ízükben hasonlítsanak nem mentes társaikhoz, hanem olyan alternatívát szeretnénk kínálni, amelyet a speciálisan étkezők hosszú távon, egészségkárosító hatások nélkül, nyugodtan fogyaszthatnak. Éppen ezért nem használunk kukoricát, burgonyát és rizst termékeink alapjaként.
Vélemények













