
Összetevők
Összetevők:
Gluténmentes kölesliszt, tápióka keményítő, növényi rostok (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), ivóvíz, pékipari élesztő, almaecet, napraforgóolaj, rózsaszín Himalája só, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes.
Szénhidrátcsökkentett termék.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tápértékek
Átlagos tápérték 100 ml termékben | |
Energia | 917 kJ / 218 kcal |
Zsír | 4,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 36 g |
amelyből cukrok | 1 g |
Rost | 7,5 g |
Fehérje | 4,9 g |
Só | 1,7 g |
Leírás
Az olasz eredetű ciabatta elképesztő rajongásnak örvend a péktermékek fogyasztói körében, és ezt – mint a friss, illatos, mennyei pékáruk kedvelői – meg is tudjuk érteni. Roppanós csücske, különleges textúrája és formája minket is levett a lábunkról! Éppen ezért döntöttünk úgy a Tibidabo Gluténmentes Pékségben, hogy megalkotjuk a saját gluténmentes ciabattánkat, hogy azoknak se kelljen mellőzniük ezt a finomságot, akik ételintoleranciában szenvednek.
Sőt, minőségi alapanyagainak köszönhetően nemcsak a laktóz- és gluténérzékenyek, cöliákiások fogyaszthatják ezt a pékterméket, hanem azok számára is újra elérhetővé válik, akik valamilyen speciális étrendet, diétát követnek.
Kóstold meg a mennyei, mentes Tibidabo ciabattát Budapesten a Dohány utca 7. szám alatt, vagy rendeld házhoz, és hagyd magad elvarázsolni!