Leírás
A roppanás szimfóniája pékségünk örök hitvallása. Új, kívül ropogós, belül vajpuha, cirokból készült kenyerünket úgy álmodtuk meg, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, így ízvilága magával ragad mindenkit.
A cirokliszt, mint gluténmentes gabona alapanyag, tápanyagtartalmát tekintve értékes növényi fehérjékben és telítetlen zsírsavakban gazdag, magas rosttartalommal bír. A mikrotápanyagok közül B-vitaminokban, káliumban és foszforban gazdag. A cirok bővelkedik antioxidánsokban is, rendszeres fogyasztásának következtében csökken az egyes daganatos megbetegedések előfordulásának gyakorisága. Kiemelten javasolt és jól alkalmazható alapanyag a vegyes, változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás részeként, tápláló opció a gluténmentes alapanyagok minél változatosabb fogyasztása érdekében. Kóstold meg a cirokból készült új kenyerünket, biztosak vagyunk benne, hogy a kedvenceid között fogod tudni!
Vélemények
Külön jó h cirokból van és nem kölesből mint itt kb minden. A sok köles fogyasztása ártalmas a pajzsmirigyre szóval azzal csak csínján! De ha konbinalom őket ezzel meg a hajdinás bagellel akkor talán nem lesz baj.