
Összetevők
Összetevők:
Gluténmentes cirokliszt, tápiókakeményítő, útifűmaghéjliszt, citromsav, ivóvíz, élesztő, paleo szűrt almacukor, Himalaya só.
Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes.
Szénhidrátcsökkentett termék.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tápértékek
Átlagos tápérték 100 ml termékben | |
Energia | 782 kJ / 185 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 39,0 g |
amelyből cukrok | 1,4 g |
Rost | 3,6 g |
Fehérje | 3,4 g |
Só | 1,0 g |
Leírás
A roppanás szimfóniája pékségünk örök hitvallása. Új, kívül ropogós, belül vajpuha, cirokból készült kenyerünket úgy álmodtuk meg, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, így ízvilága magával ragad mindenkit.
A cirokliszt, mint gluténmentes gabona alapanyag, tápanyagtartalmát tekintve értékes növényi fehérjékben és telítetlen zsírsavakban gazdag, magas rosttartalommal bír. A mikrotápanyagok közül B-vitaminokban, káliumban és foszforban gazdag. A cirok bővelkedik antioxidánsokban is, rendszeres fogyasztásának következtében csökken az egyes daganatos megbetegedések előfordulásának gyakorisága. Kiemelten javasolt és jól alkalmazható alapanyag a vegyes, változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás részeként, tápláló opció a gluténmentes alapanyagok minél változatosabb fogyasztása érdekében. Kóstold meg a cirokból készült új kenyerünket, biztosak vagyunk benne, hogy a kedvenceid között fogod tudni!
Vélemények
Külön jó h cirokból van és nem kölesből mint itt kb minden. A sok köles fogyasztása ártalmas a pajzsmirigyre szóval azzal csak csínján! De ha konbinalom őket ezzel meg a hajdinás bagellel akkor talán nem lesz baj.