
Összetevők
A termék fagyasztott változatban is elérhető ide kattintva!
Összetevők:
Gluténmentes kölesliszt, növényi rostok (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), dió, ivóvíz, gyümölcs kivonat, természetes vanília aroma, fahéj, mazsola, kókuszkrém 99,9%, stabilizátorok: (Xantán gumi E415, Guargumi E412, karragén E407), margarin (pálmazsír, repceolaj), almaecet, pékipari élesztő, rózsaszín Himalája só, szárított citromhéj, napraforgóolaj, narancskivonat, citromkivonat, természetes rumaroma.
Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes.
Szénhidrátcsökkentett termék.
Allergének:
08 Diófélék
Tápértékek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1509 kJ / 362 kcal |
Zsír | 35 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,8 g |
Szénhidrát | 35 g |
amelyből cukrok | 18 g |
Rost | 6,3 g |
Fehérje | 4,5 g |
Só | 1 g |
Leírás
A termék fagyasztott változatban is elérhető ide kattintva!
Tudtad? A dió az egyik legértékesebb olajos mag a világon! A- és E-vitaminban gazdag, többféle B-vitamin is van a dióban, így például a tiamin, amely ideg- és izomvédő, serkenti a növekedést. Mindemellett gazdag értékes növényi rostokban, ásványi anyagokban és omega-3 zsírsavakban egyaránt, melyek elengedhetetlenek a kiegyensúlyozott táplálkozásban!
Mikor megalkottuk a receptjét, fontosnak tartottuk, hogy mellőzzük a hagyományos, más gluténmentes pékségek által gyakran használt szénhidrátforrásokat, mint a kukorica, burgonya vagy a rizs. Helyettük kölest, bambuszrostot és útifűmaghéjat használunk, amelyeknek köszönhetően tápértéke sokkal jobb lesz a pékárunak. Ezeknek köszönhetően a Tibidabo termékek szinte kivétel nélkül mindenki számára megfelelő alternatívát nyújtanak a mentes étkezés útvesztőjében.