Leírás
Nincs karácsony bejgli nélkül! Nálunk, a Tibidabo Gluténmentes Pékségben az ünnepi szezon sztárjaként számon tartott gluténmentes bejgli, ínycsiklandó finomság lehet az ünnepi asztalon.
Tudtad? A dió az egyik legértékesebb olajos mag a világon! A- és E-vitaminban gazdag, többféle B-vitamin is van a dióban, így például a tiamin, amely ideg- és izomvédő, serkenti a növekedést. Mindemellett gazdag értékes növényi rostokban, ásványi anyagokban és omega-3 zsírsavakban egyaránt, melyek elengedhetetlenek a kiegyensúlyozott táplálkozásban!
Mikor megalkottuk a receptjét, fontosnak tartottuk, hogy mellőzzük a hagyományos, más gluténmentes pékségek által gyakran használt szénhidrátforrásokat, mint a kukorica, burgonya vagy a rizs. Helyettük kölest, bambuszrostot és útifűmaghéjat használunk, amelyeknek köszönhetően tápértéke sokkal jobb lesz a pékárunak. Ezeknek köszönhetően a Tibidabo termékek szinte kivétel nélkül mindenki számára megfelelő alternatívát nyújtanak a mentes étkezés útvesztőjében.