Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egészség

2021. 06. 14. 14:08:47

A Tibidabo Gluténmentes Pékség célkitűzése, hogy olyan alternatívát kínáljon a speciálisan étkezők számára, mely kiváló minőségű alapanyagokból, gondosan válogatott összetevőkből áll, ezért sem használunk többek közt kukoricát és burgonyát. Teljes kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az, ne szimplán csak mentes legyen, hanem ízében és állagában kompromisszum mentes is! Mindemellett elkötelezettek vagyunk, hogy segítséget nyújtsunk az életmódváltásban, és az egészséges táplálkozás kialakításában egyaránt. Éppen ezért segítségül hívtuk szakértőnket, hogy biztos forrásból nyújtsunk válaszokat a gluténérzékenységgel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre, mert szívügyünk a hiteles tájékoztatás!

2021. 06. 09. 17:00:00

Ahogy közeledik a jó idő úgy kívánjuk egyre inkább a könnyű, szezonális alapanyagokból készült ételeket. Fontos azonban ilyenkor is, hogy testünket megfelelően minőségi alapanyagokból készült üzemanyaggal lássuk el, hogy kellően helytálljunk napi feladataink elvégzésében. Éppen ezért segítségül hívtuk dietetikusunkat Sarnyai Tündét, aki ínycsiklandó, zöldséges szendvicsvariációkat készített a Tibidabo Gluténmentes Pékség kínálatából.

2021. 05. 26. 15:29:16

Fogyókúra, diéta, életmód váltás, kalória deficit, fehérjetípus, szénhidrát típus, csodaszerek, tuti tippek és még sorolhatnánk. Korunk egyik legnépszerűbb, ugyanakkor legmegosztóbb témája az étkezés. Nem létezik szinte olyan ember, aki ne tudná megosztani a saját - vélt vagy valós - bevált módszerét a bikini alak elérése kapcsán. De mi a helyzet akkor, ha egyszerűen csak átadjuk magunkat a testünknek, figyelünk a jelzéseire és megadjuk neki azt, amit kíván?