
Összetevők
Összetevők:
Gluténmentes kölesliszt, tápiókakeményítő, rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), konjakgumi, természetes vaníliaaroma, aszkorbinsav, ivóvíz, gyümölcskivonat, rózsaszín Himalája só, napraforgóolaj, almaecet, kókuszkrém 99,9%, stabilizátorok: (Xantán gumi E415, Guargumi E412, karragén E407), kurkuma, erdei gyümölcs mix.
Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes, élesztőmentes.
Szénhidrátcsökkentett termék.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tápértékek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1056 kJ / 254 kcal |
Zsír | 11 g |
amelyből telített zsírsavak | 2,8 g |
Szénhidrát | 28 g |
amelyből cukrok | 13 g |
Rost | 20 g |
Fehérje | 1,9 g |
Só | 1,5 g |
Leírás
Pihe-puha, édes, foszlós csiga színes erdei gyümölcsökkel gazdagítva? Nálunk a Tibidabo Gluténmentes Pékségben ez sem lehetetlen! Legyen szó egy gyors reggeliről, nasiról vagy uzsonnáról, száz százalékban gluténmentes erdei gyümölcsös csigánk biztosan mindenki kedvencévé fog válni. Ráadásul receptúráját úgy álmodtuk meg, hogy összetételének köszönhetően nem csak a gluténérzékenyek és cöliákiások, hanem a vegán étrendet követők is gond nélkül fogyaszthatják.
Pékségünk esetében fontosnak tartottuk, hogy elszakadjunk a gluténmentes péksüteményekre jellemző hagyományos rizs, kukorica és burgonya alapanyagoktól. Helyettük erdei gyümölcsös csigánk esetében köles-, tápióka-, bambuszrost- és útifűmaghéjlisztet használunk. Mint minden termékünk, természetesen gluténmentes csigáink is kizárólag természetes összetevőkből készülnek, laktózmentesek és szénhidrátcsökkentettek is.