
Összetevők
Összetevők:
Gluténmentes kölesliszt, tápiókaliszt, növényi rostok (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), ivóvíz, napraforgóolaj, magkeverék különböző arányokban (hántolt tökmag, hántolt napraforgómag), rózsaszín Himalája só, almaecet, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), konjakgumi, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát).
Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes, élesztőmentes.
Szénhidrátcsökkentett termék.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tápértékek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 919 kJ / 221 kcal |
Zsír | 10 g |
amelyből telített zsírsavak | 1,3 g |
Szénhidrát | 19 g |
amelyből cukrok | 0,8 g |
Rost | 17 g |
Fehérje | 4,5 g |
Só | 1,3 g |
Leírás
Ha egy igazán magos bucira vágysz, sok szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Tibidabo gluténmentes fitt szendvics buciját, mely isteni íze mellett tápláló finomság lehet a nap során. Összetevői között olyan, száz százalékban gluténmentes szuperélelmiszerek kaptak helyet, mint a köles, útifűmaghéj, bambuszrost vagy a tápióka. Ezeknek köszönhetően pedig a buci lassú felszívódású szénhidrátokban gazdag, így fogyasztás után fokozatosan emeli meg vércukorszintedet, és hosszabb ideig nyújt teltségérzetet.
Népszerű péktermékünk tetejét pedig napraforgó- és tökmaggal koronáztuk meg. Előbbit magas E-vitamin-, telítetlen- és esszenciáliszsírsav-tartalma miatt érdemes fogyasztani, míg az utóbbi jelentős mennyiségű egészséges zsírt, magnéziumot, cinket biztosít a szervezet számára.