Leírás
Fonott kalács lekvárral, vajjal forró tea vagy kakaó mellé, esetleg a kávé kísérőjeként. Ugye, hogy megkordult a gyomrod? Bárhogyan is szereted ezt a finomságot, ha a Tibidabóban kapható gluténmentes fonott kalácsot választod, biztosan nem érhet csalódás. Célunk, hogy azoknak se kelljen lemondaniuk a mennyei péksütemények örömeiről, akik valamilyen ételérzékenységben szenvednek. Éppen ezért úgy készítjük el a péktermékeket, hogy ízviláguk azoknak is elnyerjék a tetszését, akik a hagyományos péksütemények rajongói közé tartoznak.
Az illatos, ízes, friss fonott kalács – mint ahogy minden termékünk – saját gluténmentes üzemünkben, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes lisztkeverékekből készül. Finomságaink egytől egyig glutén-, szója-, rizs-, hozzáadott répacukor- és kukoricamentesek. Ezek helyett hajdina-, köles-, bambuszrost és útifűmaghéjlisztet használunk. Hisszük, hogy az egészséges táplálkozás nem a lemondásról szól, a titok a megfelelő és sokszínű étrendben keresendő, minden szaktudásunkkal és technológiánkkal ezt kívánjuk a lehető legsokrétűbben támogatni.
Látogass el pékségünkbe Budapesten a Dohány utca 7. számba, vagy rendeld házhoz webshopunkból budapesti kiszállítással, és élvezd a bűntudat nélküli, eredeti, puha kalács ízélményt! Mivel vásárlóink közül olyan sokan szeretik ezt a mentes remeket, nemcsak húsvétkor, hanem egész évben sütjük rendületlenül. Gyere, és kóstold meg a Tibidabo világát!
ELKÉSZÍTÉS
A készre sütött fonott kalácsot szobahőmérsékleten felengedjük 1-2 óra alatt, ezután fogyasztható.