Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ár:
807 Ft (684 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Gluténmentes sonkás croissant 95g

Ár:
807 Ft (684 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: P-Frs-S19
Elérhetőség: Rendelhető (csak Budapesten)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 8
Szavatosság: Friss, tartósítószer-mentes pékáru

Összetevők:

Gluténmentes kölesliszt, tápióka keményítő, növényi rostok (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), pékipari élesztő, napraforgóolaj, ivóvíz, rózsaszín Himalája só, almaecet, aszkorbinsav, gyümölcskivonat, magvak változó arányban (szezámmag, arany és barna lenmag, hántolt napraforgó- és tökmag), csirkemellsonka [csirkemell (68%), étkezési só, módosított burgonyakeményítő, emulgeálószerek (E451, E452), sűrítőanyag (E316), aroma, antioxidáns (E316), tartósítószer (E250)], mustár (ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só, fűszerek), konjakgumi.

Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, mesterséges adalékanyag-mentes.

Szénhidrátcsökkentett termék.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia Zsír Telített
zsírsavak
Szénhidrát Cukrok Rost Fehérje
990 kJ
(238 kcal)
9,8 g 1,3 g 22 g 2,9 g 17 g 6,7 g 2,3 g
 

Allergének:
11 Szezámmag
10 Mustár

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! 

Leírás

Száz százalékban glutén- és keresztszennyeződés mentes sonkás croissant-unkat azoknak ajánljuk, akik az ételintolerancia miatt sem akarnak lemondani a finom falatokról. A jól ismert francia finomságot laktózmentesen és szénhidrátcsökkentett receptúra alapján készítjük ügyelve arra, hogy ízében megtévesztésig hasonlítson hagyományos társaihoz.

Gluténmentes sonkás croissant-unk összetevői közül mellőztük a legtöbb gluténmentes pékség által használt, gyors felszívódású szénhidrátokat, mint a kukorica, rizs vagy a burgonya. Helyettük minőségi szupergabonákat válogattunk össze, így tésztájának alapját a köles adja, keményítőnek tápiókát használunk, a rostdússág érdekében pedig útifűmaghéjat és bambuszrostot adtunk hozzá.

Különlegességként, a Tibidabo Gluténmentes Pékségben és a webshopon is elérhető finomságot szezámmaggal koronáztuk meg, amely nemcsak a látványhoz és az ízélményhez ad hozzá, hanem A-, B1-, B2-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, mangánt, rezet és cinket is tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!