Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hűségpontok

Regisztrálj most, és gyűjtsd a Tibidabo hűségpontokat! Az összegyűjtött pontjaidért vásárolhatsz termékeket, vagy beválthatod fizetéskor, ezzel csökkentve vásárlásod végösszegét! Alábbi összefoglalónkban összegyűjtöttük számodra a legfontosabb információkat, hogy választ kapj minden kérdésedre.
 

Hogyan tudok hűségpontokat gyűjteni?

Hűségpontot egyszerűen gyűjthetsz, ha regisztrálsz a www.tibidabo.hu webáruházba. A regisztrációval automatikusan jogosulttá válsz a hűségpontok gyűjtésére, sőt már az első vásárlás alkalmával hűségpontokkal gazdagodhatsz. Pontjaidat mindig a következő vásárlások alkalmával tudod beváltani.

Regisztráció nélkül is tudok hűségpontokat gyűjteni?

Nem, a hűségpontok csak regisztrált vásárlóink számára elérhetőek.

Hány hűségpontot tudok gyűjteni egy vásárlás alkalmával?

Minden termék adatlapján megtalálod, hogy annak megvásárlása esetén hány hűségponttal gazdagodsz. Ha pedig több terméket vásárolsz, úgy a hűségpontok összeadódnak, és jóváírjuk őket pontgyűjtő számládon.

Hány forintot ér egy hűségpont?

1 hűségpont = 1 Ft. Tehát ha egy termék adatlapján azt látod, hogy a megszerezhető hűségpontok száma 15, akkor az 15 Ft megtakarítást jelenthet a következő vásárlásodnál.

Honnan tudom, hogy hány hűségpontom van?

Regisztrált vásárlóként, belépés után a „Fiók” menüpont „Hűségpontjaim” szekciójában megtalálod aktuális egyenlegedet.

Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Vásárlásod végén, a „Pénztár” oldalon a rendelés összesítésekor találni fogsz egy „Hűségpont” rubrikát, itt adhatod meg beváltani kívánt pontjaid pontos összegét.

A webshopon található összes termékért kaphatok hűségpontokat?

Majdnem!  Értékes pontokat a Tibidabo Gluténmentes Pékség saját termékeiért kapsz. Érdemes azonban rendszeresen ellátogatni webshopunkra, mert többszörös pontszerzési akciókkal, és más meglepetésekkel készülünk regisztrált vásárlóinknak!

Meddig válthatom be a pontjaimat?

Pontjaid beváltására 365 nap áll rendelkezésre. Amennyiben az egy év letelik, a rendszer már nem engedi beváltani a hűségpontokat. Minden vásárlás alkalmával újra 365 nap áll rendelkezésedre, hogy beváltsd a pontjaidat. Ez azt jelenti tehát, hogy mindig a legrégebben megszerzett pontok járnak le (vagyis azok, melyek 365 napnál régebben szereztél).

 

Gyűjts minél több pontot, és vásárolj kedvezményesen a Tibidabo-nál!