Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tibidabo blog


Útmutató a mentes étkezés útvesztőjében! 
2020. 05. 21. 17:01:27
Ezek a rostfogyasztás legfontosabb előnyei! Hogy miért fontosak és milyen szerepet töltenek be a rostok az étkezésünkben? Farkas Cecilia, a Tibidabo dietetikusa elárulja! 
2020. 05. 20. 17:45:42
Nassolni okosan is lehet! A nassolás nem feltétlenül bűnös dolog, fontos azonban, hogy a mértéktartás mellett az alapanyagokra és a tápértékekre is odafigyeljünk! Hogyan lehet megfontoltan nassolni? A Tibidabo dietetikusa elárulja!
2020. 05. 12. 17:57:09
Ötperces bruschetta variációk Próbáltátok már Sokmagvas ropogós házi kenyerünket paradicsomos és őszibarackos bruschetta formájában?
2020. 05. 07. 16:50:18
Az ősgabonák újkora

A már több ezer évvel ezelőtt is ismert ősgabonák termesztésének és fogyasztásának felélesztése olyan változatosságot biztosít a legtöbb étrendi irányzat számára, ami az egészségmegőrzés szempontjából sem utolsó!

2020. 05. 04. 18:23:23
Hogyan együnk és mire figyeljünk a karantén alatt? Tavaszi vitaminfeltöltés és bevásárlás a járvány idején, avagy hogyan együnk, ha szeretnénk feltölteni vitaminokkal szervezetünket, és elkerülni az otthon töltött idő alatt a súlygyarapodást? A dietetikus válaszol!
2020. 04. 29. 14:07:02
Édes és sós szendvics variációk mentesen Recept sorozatunk következő részében két különleges szendvics változatot mutatunk nektek, egy édes és egy sós kombináció képében! Mindkettő glutén-, tej-, és tojásmentes is egyben! 
2020. 04. 23. 13:25:08
Mennyei francia pirítós gluténmentesen Recept sorozatunkban izgalmas ötleteket ajánlunk nektek a Tibidabo péktermékek kreatív felhasználásához! 
2020. 04. 22. 15:36:03
Gluténérzékenység és az IR

Sokakat érint a gluténérzékenység mellett az inzulinrezisztencia is, ami az étrend és az étkezések további kötöttségét jelenti. Kétségbeesni nem kell, egy jó dietetikus azonban elengedhetetlen a probléma megoldásához.

2020. 04. 16. 16:16:43
Laktózmentes diéta – nem is hinnéd, mennyi opciód van!

A laktózérzékenység gyakorisága világszerte változó, leginkább az határozza meg, hogy az adott földrészen, országban milyen populáció él. Itt Közép-Európában, így Magyarországon is a lakosság 30-40 %-a érintett. De mit is értünk pontosan laktóz érzékenység alatt és milyen lehetőségei vannak azoknak, akik ilyen problémákkal küszködnek?

2020. 04. 16. 14:47:35
Gasztronómiai élvezetek vegán módra

A legtöbben hajlamosak vagyunk az első nehézségnél lemondóan legyinteni, hogy persze, „nyugaton” minden elérhető, bezzeg nálunk! A vegán élelmiszer választék esetén azonban közelről sem ilyen rossz a helyzet. A vegánok táborának folyamatos növekedése magával hozta-hozza a jobbnál jobb, finom és egészséges alternatívákat.