Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tibidabo blog


Útmutató a mentes étkezés útvesztőjében! 
2020. 09. 22. 09:37:40 Farkas Cecilia dietetikus
Miért fontosak a szénhidrátok? A szénhidrátok - a zsírok és fehérjék mellett - az energiát adó makrotápanyagaink közé tartoznak. A nyersanyagok, élelmiszerek nagy részében megtalálhatók, így elfogyasztott mennyiségük és minőségük az étrendünk meghatározó tényezői.  És hogy miért lényegesek szervezetünk számára? 
2020. 09. 21. 15:50:23 Farkas Cecilia dietetikus
Egy szendvics is lehet teljesértékűen tápláló!

Szendvicsfeltétek terén érdemes változatosságra törekedni. A készen kapható krémek és az alacsony hústartalmú felvágottak helyett, számos olyan alternatíva áll rendelkezésünkre, melyet otthon mi magunk is elkészíthetünk!

2020. 07. 15. 14:13:02
Érdekességek a bambuszrostról  A gluténmentes péksüteményekre gyakran jellemző kukoricaliszt helyett, a Tibidabo termékek olyan értékes összetevőkből áll össze, mint a hajdina, a köles, vagy a bambuszrost liszt. De mit tudnak ezek a különleges összetevők? 
2020. 07. 08. 13:30:10
Mire érdemes figyelni növényi alapú étrend esetén? A Tibidabo dietetikus szakértője, Farkas Cecilia összegyűjtötte a növényi alapú táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat! 
2020. 06. 17. 16:00:43
Növényi alapú finomság - lencsés-padlizsános csicserikrém Dietetikusunk, Farkas Cili különleges növényi alapú receptje! 
2020. 06. 09. 16:43:12
Igazi júniusi csemege: crunchy mogyoróvajas zöldborsókrém Ha június, akkor zöldborsó! Szezonja van, friss és zsenge, de nemcsak levest vagy főzeléket készíthetünk belőle, hanem pofonegyszerű szendvicskrémet is, például így!
 
2020. 06. 05. 09:29:27
Táplálkozási alapok - Ezt érdemes tudnod az esszenciális tápanyagokról! Ahhoz, hogy táplálkozásod kiegyensúlyozott és egészséges legyen, nem árt tisztábban lenned a most következő alapokkal! 
2020. 05. 21. 17:01:27
Ezek a rostfogyasztás legfontosabb előnyei! Hogy miért fontosak és milyen szerepet töltenek be a rostok az étkezésünkben? Farkas Cecilia, a Tibidabo dietetikusa elárulja! 
2020. 05. 20. 17:45:42
Nassolni okosan is lehet! A nassolás nem feltétlenül bűnös dolog, fontos azonban, hogy a mértéktartás mellett az alapanyagokra és a tápértékekre is odafigyeljünk! Hogyan lehet megfontoltan nassolni? A Tibidabo dietetikusa elárulja!
2020. 05. 12. 17:57:09
Ötperces bruschetta variációk Próbáltátok már Sokmagvas ropogós házi kenyerünket paradicsomos és őszibarackos bruschetta formájában?