Interjú
A kávé az egyik legnépszerűbb és legtöbbet fogyasztott ital a földön, az emberek többsége naponta több csészével is elfogyaszt belőle. Habár túlzásba vinni nem érdemes, a koffein mértékkel fogyasztva javíthatja a kedvünket, segítheti az emésztésünket és növeli a mentális és fizikai teljesítményünket is. Egy-két csésze élvezettel való elfogyasztásához szívből ajánljuk, hogy kóstoljátok meg ti is a Tibidabo Gluténmentes Pékség különleges specialty kávéit! De hogy mi is különbözteti meg ezeket a kávékat egy „sima” kávétól? Honnan szerezzük be őket? Milyen minőségi kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy egy kávét specialty kávénak hívhassuk? Székely Nikolettát, a pékség vezetőjét kérdeztük. A cikk végén pedig dietetikusunk, Sarnyai Tünde is elmondja, hogy mire érdemes odafigyelni a gluténmentes étkezés vonatkoztatásában a kávéfogyasztással kapcsolatban.
Végre elérkezett az idő, hogy megoszthatjuk veletek is a nagyszerű hírt! Itt a lehetőség, hogy ti is találkozzatok Dávid Petra személyi edzővel és táplálkozási tanácsadóval a Tibidabo Gluténmentes Pékség szervezésében. Az eseményen szó lesz az életmódváltás, a mentes étkezés és a Tibidabo péktermékek kiegyensúlyozott táplálkozásba illeszthetőségéről, emellett lehetőségetek lesz természetesen beszélgetni Petrával és a Tibidabo Pékség dietetikusával. Ha pedig mindez nem lenne elég, különleges mentes finomságokkal is várunk majd benneteket! Az esemény végén pedig tombolasorsolást tartunk, amin egy szuper gluténmentes péktermékeket tartalmazó csomagot nyerhettek. Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ezen linken tudtok megtenni.
Mai blog cikkünkben egy interjú keretében megismerkedhettek Farkas Ceciliával és Sarnyai Tündével, a Tibidabo Gluténmentes Pékség szakértő dietetikusaival. Csapatunk kulcsfontosságú tagjaiként, ők segítenek a receptek összeállításában, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, száz százalékban gluténmentes péktermékeink élethosszig tartó alternatívát kínáljanak a mentesen étkezőknek!
Mai cikkünkben a Tibidabo Gluténmentes Pékség egyik állandó influencerét, Katona Zsókát szeretnénk nektek bemutatni. Beszélgettünk vegánságról, workshop-ról és a minőségi gluténmentes táplálkozás fontosságáról! Tartsatok velünk!
Mai cikkünkben szeretnénk nektek közelebbről bemutatni a Tibidabo Gluténmentes Pékség mindennapjait, éppen ezért üzletvezetőnket, Hermann Dórát kérdeztük gyártásról, a csapatról és a hétköznapi feladatokról. Tartsatok velünk és ismerjetek meg minket!
Újonnan induló interjúsorozatunkban a Tibidabo Gluténmentes Pékség kiemelt partnereit szeretnénk bemutatni, és megismertetni olvasóközönségünkkel. Ahogyan azt sokszor hangsúlyozzuk, küldetésünk, hogy a minőségi alapanyagokból készült, száz százalékig keresztszennyeződés-mentes termékeinket az ország egész területén elérhetővé tegyük az ételintoleranciával élők és tudatosan táplálkozók számára. Ezért dolgozunk országos kiszállítással, és ezért bővítjük folyamatosan viszonteladó partnereink körét Budapesten kívül is.
Interjúsorozatunk első részében kiemelt partnerünkkel, a kiskunhalasi Zöld Megálló Reform Ételbár tulajdonosával, Fannival beszélgettünk a mentes étkezésről és a jövőbeni terveikről!
A gluténérzékenység mellett az egyik legelterjedtebb intoleranciát kiváltó laktózról kérdeztük a Tibidabo Gluténmentes Pékség szakértő dietetikusát, Sarnyai Tündét! Alaposan körbejárjuk a témakört annak érdekében, hogy hiteles forrásból származó tényeket, és segítséget nyújthassunk kezdő laktózérzékenyeknek és hozzátartozóiknak! Folytatódik a Tibidabo Tudástár!