Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Interjú

2024. 05. 30. 00:00:00

Mai blogcikkünkben Tószegi Lídia dietetikusunk a kávéfogyasztással és a gluténérzékenységgel kapcsolatos, gyakran ismételt kérdésekre válaszolt. Többek között szó lesz az ajánlott koffein beviteli mennyiségről, arról, hogy mire érdemes figyelni a gluténmentes étrend összeállításánál, valamint arról, hogy miért fontos a megfelelő rostbevitel.

2023. 05. 10. 14:19:00

A kávé az egyik legnépszerűbb és legtöbbet fogyasztott ital a földön, az emberek többsége naponta több csészével is elfogyaszt belőle. Habár túlzásba vinni nem érdemes, a koffein mértékkel fogyasztva javíthatja a kedvünket, segítheti az emésztésünket és növeli a mentális és fizikai teljesítményünket is. Egy-két csésze élvezettel való elfogyasztásához szívből ajánljuk, hogy kóstoljátok meg ti is a Tibidabo Gluténmentes Pékség különleges specialty kávéit! De hogy mi is különbözteti meg ezeket a kávékat egy „sima” kávétól? Honnan szerezzük be őket? Milyen minőségi kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy egy kávét specialty kávénak hívhassuk? Székely Nikolettát, a pékség vezetőjét kérdeztük. A cikk végén pedig dietetikusunk, Sarnyai Tünde is elmondja, hogy mire érdemes odafigyelni a gluténmentes étkezés vonatkoztatásában a kávéfogyasztással kapcsolatban.

2023. 04. 13. 15:11:45
Számunkra is hihetetlen, de már csak alig két hónap, és megkezdődik az idei bikiniszezon! Habár még távolinak tűnhet, érdemes már most elkezdeni a felkészülést, hogy a legjobb formádban mutathasd meg magad a strandon. Ennek az időszaknak az egyik legsarkalatosabb pontja a diéta, amivel kapcsolatban nagyon sok tévhit kering az interneten. De hogyan is érdemes és hogyan nem érdemes diétás étrendet kialakítani? Erről kérdeztük a Tibidabo Gluténmentes Pékség dietetikusát, Farkas Cilit. 
2023. 02. 22. 10:20:25
Ugye senki nem felejtette el, hogy hamarosan itt a Tibidabo X Dávid Petra esemény. Reméljük már ti is legalább annyira izgatottak vagytok, mint mi! A blog első része után elhoztuk nektek a folytatást, melyből megtudhatjátok mit üzen Petra azoknak, akik most gondolkodnak azon, hogy belevágjanak az életmódváltásba, mit tart a legfontosabb feladatának influencerként, hogyan illeszthetők be a gluténmentes termékek a diétába, és melyek a kedvenc Tibidabo termékei. 
2023. 02. 16. 16:06:05

Végre elérkezett az idő, hogy megoszthatjuk veletek is a nagyszerű hírt! Itt a lehetőség, hogy ti is találkozzatok Dávid Petra személyi edzővel és táplálkozási tanácsadóval a Tibidabo Gluténmentes Pékség szervezésében. Az eseményen szó lesz az életmódváltás, a mentes étkezés és a Tibidabo péktermékek kiegyensúlyozott táplálkozásba illeszthetőségéről, emellett lehetőségetek lesz természetesen beszélgetni Petrával és a Tibidabo Pékség dietetikusával. Ha pedig mindez nem lenne elég, különleges mentes finomságokkal is várunk majd benneteket! Az esemény végén pedig tombolasorsolást tartunk, amin egy szuper gluténmentes péktermékeket tartalmazó csomagot nyerhettek. Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ezen linken tudtok megtenni.

2022. 11. 30. 06:56:05

Mai blog cikkünkben egy interjú keretében megismerkedhettek Farkas Ceciliával és Sarnyai Tündével, a Tibidabo Gluténmentes Pékség szakértő dietetikusaival. Csapatunk kulcsfontosságú tagjaiként, ők segítenek a receptek összeállításában, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, száz százalékban gluténmentes péktermékeink élethosszig tartó alternatívát kínáljanak a mentesen étkezőknek!

2022. 02. 17. 10:44:00
Mai cikkünkben az ételintolerancia és az allergia témakörében kérdeztük szakértő dietetikusunkat, Sarnyai Tündét, hogy eloszlassuk az általános tévhiteket a témában. Folytatódik a Tibidabo Tudástár!
2021. 11. 08. 14:06:00

A gluténérzékenység mellett az egyik legelterjedtebb intoleranciát kiváltó laktózról kérdeztük a Tibidabo Gluténmentes Pékség szakértő dietetikusát, Sarnyai Tündét! Alaposan körbejárjuk a témakört annak érdekében, hogy hiteles forrásból származó tényeket, és segítséget nyújthassunk kezdő laktózérzékenyeknek és hozzátartozóiknak! Folytatódik a Tibidabo Tudástár!

2021. 08. 23. 13:30:00

Mai cikkünkben folytatjuk azon kérdések körbejárását, melyek egy "kezdő" gluténérzékeny vagy annak hozzátartozója fejében felmerülhetnek. Sarnyai Tünde, a Tibidabo Gluténmentes Pékség dietetikusa készséggel állt ismét rendelkezésünkre annak érdekében, hogy minél pontosabb válaszokat tudjunk adni nektek, hiszen számunkra nagyon fontos a hiteles tájékoztatás! Folytatódik a Tibidabo Tudástár!

2021. 07. 08. 15:37:47
A Tibidabo Gluténmentes Pékség nem csak attól különleges, hogy magas minőségű összetevőkből, gondosan válogatott alapanyagokból, dietetikus szakember segítségével készült glutén-, szója-, kukorica-, burgonyamentes termékeket árul, hanem a pékségben kapható specialty kávékínálata is páratlan élményt nyújt. Mai interjúnkban a Tibidabo ezen arcát szeretnénk bemutatni baristánk, Nagy Eszter szemszögéből a kávé rajongóknak és mindenkinek, aki érdeklődik a specilaty kávék iránt!