Leírás
Kakaós kalács lekvárral vagy vajjal, forró tea, esetleg egy kakaó vagy kávé kísérőjeként. Ugye, hogy megkordult a gyomrod? Bárhogyan is fogyasztod szívesen, ha a Tibidabo gluténmentes kakaós kalácsot választod, biztosan nem érhet csalódás. Célunk, hogy azoknak se kelljen lemondaniuk a mennyei péksütemény-fogyasztás örömeiről, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek. Éppen ezért úgy készítjük el a péktermékeinket, hogy ízviláguk még a hagyományos péksütemények rajongóinak is elnyerjék tetszését.
A fonott kalácsunk testvérekénk megérkező gluténmentes kakaós kalács – többi termékünkhöz hasonlóan – saját, keresztszennyeződéstől mentes üzemünkben, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes lisztkeverékekből készül. Finomságaink egytől egyig laktóz-, szója-, rizs- és kukoricamentesek, valamint hozzáadott répacukrot sem tartalmaznak. Ezek helyett hajdina-, köles-, bambuszrost- és útifűmaghéjlisztet használunk. Hisszük, hogy az egészséges táplálkozás nem a lemondásról szól, a titok a megfelelő és sokszínű étrendben keresendő. Minden szaktudásunkkal és technológiánkkal ezt kívánjuk a lehető legsokrétűbben támogatni.