Toggle Nav
Kosár

Szakértő csapatunk

 Kovács Judit dietetikus, szakács és sportoktató

„Dietetikusként több mint 10 éve próbálok segíteni a hozzám fordulóknak. Főbb területeim: túlsúly, cukorbetegség, hyperinzulinémia, PCOS, meddőség, gyermekek táplálkozása, esetleges túlsúlya, egészséges étrend, anorexia nervosa, soványság.

2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán, majd 2007-ben sportoktatói, 2015-ben pedig szakács végzettséget szereztem. Az így megszerzett tudás rendkívül fontos ahhoz, hogy megfelelően tudjam támogatni azokat, akik felkeresnek engem.

A dietetikai munka egy közös út a pácienseimmel, melynek során együtt sírunk, együtt örülünk. Azon dolgozom, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik úgy érzik, szükségük van rá, legyen a cél egy gyermek megszületése, egy egészségesebb test, egy pár kiló elvesztése vagy akár felszedése.

 Szabó Klára gyógytornász

„Gyógytornával jobbá tudjuk tenni az életünket' - ezt vallom és gyakorlom immáron 5 éve. Azoknak, akik felkeresnek igyekszem átadni ezt a szemléletet és egyben megtanítani azt, hogy személyre szabottan miként is valósulhat ez meg.

2011-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán gyógytornászként, majd két évet tanultam a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán humánkineziológusként. Mindkét szak nagymértékben hozzátett ahhoz az ambíciómhoz, hogy segíteni szeretnék az embereken és leginkább azokon, akik felismerik, hogy bizony a saját kezükben van az életük sorsa.

Mozgásra mindenkinek szüksége van, a pár hónapos csecsemőtől a száz év feletti aggastyánig is, így hát bíztatlak benneteket, hogy éljetek a mozgás adta lehetőségekkel!”