Leírás
A hamburgert mindenki szereti, nem igaz? Gluténérzékenyként azonban azt gondolhatnád, mellőznöd kell a street foodok királyát. Ez azonban határozottan tévedés, többé nem kell lemondanod kedvencedről! Gluténmentes hamburgerzsemlénk ugyanis megtévesztésig hasonlít klasszikus társaihoz, és ezáltal kiváló alapjául szolgál bármilyen burger számára.
A termék összetevői közül mellőztük a legtöbb gluténmentes pékség által használt, gyors felszívódású szénhidrátokat, mint a kukorica, rizs vagy a burgonya. Helyettük minőségi szupergabonákat válogattunk össze, így gluténmentes hamburgerzsemlénk tésztájának alapját a hajdina és a köles adja, keményítőnek tápiókát használunk, a rostdússág érdekében pedig útifűmaghéjat és bambuszrostot adtunk hozzá. Különlegességként a Tibidabo webshopján is kapható gluténmentes hamburgerzsemlét megkoronáztuk szezámmaggal is, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt vagy az ízélményhez ad hozzá, hanem A-, B1-, B2-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, mangánt, rezet és cinket is tartalmaz.
Saját, száz százalékban gluténmentes üzemünkben készült, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes lisztkeverékekből készült péksüteményeink nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, illetve búzaszármazékot (gluténmentesítettet sem), valamint a keresztszennyeződés kockázata is kizárható, így nyugodt szívvel kipróbálhatod!