Gluténmentes mustáros-virslis croissant 95g

890 Ft 801 Ft (679 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2025. 04. 01. - 2025. 04. 30.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
%D:%H:%M:%S
Cikkszám: P-Frs-S07
Elérhetőség: Rendelhető (csak Budapesten)
Átlagos értékelés:
Szerezhető hűségpontok: i
8
Szavatosság: Friss, tartósítószer-mentes pékáru
Kívánságlistára teszem
Gluténmentes mustáros-virslis croissant 95g
890 Ft 801 Ft (679 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2025. 04. 01. - 2025. 04. 30.
Menny.:db

Összetevők

Összetevők:

Gluténmentes kölesliszt, tápióka keményítő, növényi rostok (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), konjakgumi, pékipari élesztő, napraforgóolaj, ivóvíz, rózsaszín Himalája só, almaecet, aszkorbinsav, gyümölcskivonat, mustár (ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só, őrölt kurkuma), virsli (sertéshús 80%, ivóvíz, étkezési só, tápióka keményítő, burgonyarost, sűrítőanyag, karragén, dextróz, stabilizátorok, difoszfálok, trifoszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, fűszerek és fűszerkivonatok, tartósítószer: nátrium-nitrit, bükkfafüst), szezámmag.

Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, mesterséges adalékanyag-mentes.

Szénhidrátcsökkentett termék.


Allergének:

11 Szezámmag
10 Mustár

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! 

Tápértékek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1348 kJ / 324 kcal
Zsír 17 g
    amelyből telített zsírsavak 5,5 g
Szénhidrát 24 g
    amelyből cukrok 3 g
Rost 17 g
Fehérje 8,9 g
2,6 g

Leírás

Száz százalékban glutén- és keresztszennyeződés mentes mustáros virslis croissant-unkat azoknak ajánljuk, akik az ételintolerancia miatt sem akarnak lemondani a finom falatokról. A jól ismert francia finomságot laktózmentesen és szénhidrátcsökkentett receptúra alapján készítjük ügyelve arra, hogy ízében megtévesztésig hasonlítson hagyományos társaihoz.

Gluténmentes mustáros virslis croissant-unk összetevői közül mellőztük a legtöbb gluténmentes pékség által használt, gyors felszívódású szénhidrátokat, mint a kukorica, rizs vagy a burgonya. Helyettük minőségi szupergabonákat válogattunk össze, így tésztájának alapját a köles adja, keményítőnek tápiókát használunk, a rostdússág érdekében pedig útifűmaghéjat és bambuszrostot adtunk hozzá.

Különlegességként, a Tibidabo Gluténmentes Pékségben és a webshopon is elérhető finomságot szezámmaggal koronáztuk meg, amely nemcsak a látványhoz és az ízélményhez ad hozzá, hanem A-, B1-, B2-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, mangánt, rezet és cinket is tartalmaz.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 04. 12.
A másik nagy kedvenc... :)