Leírás
Gluténmentes sokmagvas vekninket azoknak ajánljuk, akik szeretik, ha van egy kis varázslat a reggeli szendvicsükben. Mennyeien ropogós kérgű, légiesen puha, lyukacsos belsejű kenyerünket úgy alkottuk meg, hogy az számos különféle, speciális étrendbe beilleszthető legyen. Összetevői közül mellőztük a legtöbb gluténmentes pékség által használt, gyors felszívódású szénhidrátokat, mint a kukorica, rizs vagy a burgonya. Helyettük minőségi szupergabonákat válogattunk össze, így sokmagvas veknink tésztájának alapját a hajdina és a köles adja, keményítőnek tápiókát használunk, a rostdússág érdekében pedig útifűmaghéjat és bambuszrostot adtunk hozzá.
Különlegességként a Tibidabóban kapható gluténmentes sokmagvas veknit megkoronáztuk szezámmaggal is, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, vagy az ízélményhez ad hozzá, hanem A-, B1-, B2-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, mangánt, rezet és cinket is tartalmaz. Saját, száz százalékban gluténmentes üzemünkben készült, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes lisztkeverékekből készült péksüteményünk nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, illetve búzaszármazékot (gluténmentesítettet sem), valamint a keresztszennyeződés kockázata is kizárható.
Vélemények










Egyszerre többet rendelek és fagyasztóban tárolom.



Egyszerre többet szoktam rendelni,
így szállítási díjat sem kell fizetni.
Félbevágva lefagyasztom és mindig csak egy
felet veszek ki, így olyan mintha friss lenne.







