Toggle Nav
Kosár

Szállítási, vásárlási feltételek

Lakossági rendelés esetén, bruttó 15.000 Ft fölötti rendelés esetén, a házhozszállítás INGYENES!

Házhoz szállítási díjak (bruttó):

  • Személyes átvétel esetén: 0 Ft

  • 15.000Ft feletti vásárlás esetén, a kiszállítás díja: 0 Ft

  • 10.000-14.999 Ft közötti vásárlás esetén, a kiszállítás díja: 1.190 Ft

  • 5.000-9.999 Ft közötti vásárlás esetén, a kiszállítás díja: 1.290 Ft

  • 1.000-4.999 Ft közötti vásárlás esetén, a kiszállítás díja: 1.390 Ft

  • 1.000 Ft alatti vásárlás esetén, a kiszállítás díja: 1.490 Ft

A rendelt mennyiségek csomagolásáért külön díjat nem számolunk fel.

(A szállítási díj maximálisan 30kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, a 30kg-ot meghaladó csomagokra minden megkezdett 30kg-onként további, a megrendelés értékétől függő szállítási díjat számolunk fel, a feldolgozást követően a lehető leghamarabb tájékoztatjuk az esetleges plusz költségekről és Ön dönti el, hogy az esetben is kéri a rendelés teljesítését.)

A rendelt mennyiségeket budapesti és vidéki címekre egyaránt a feldolgozástól, (ami 1-2 napot vehet igénybe), számított 3-5 napon belül kiszállítjuk. A rendelések feldolgozása és a kiszállítás csak munkanapokon történik.

A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül a TibidaboShop Kft. telephelyére. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig tárolja, ennek lejárta után a csomagokat – külön jelzés nélkül – visszaszállítja a TibidaboShop Kft. telephelyére. Átvétel megtagadását követően a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegyék át, és haladéktalanul értesítsék Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.

Rendelést kizárólag webáruházunkon keresztül fogadunk, telefonon nincs lehetőség rendelés leadására!

Csak Magyarország területén vállalunk kiszállítást.