Leírás
Ha egy igazán különleges ínyencségre vágysz, a legjobb helyen keresgélsz! A Tibidabo Gluténmentes szilvás-magvas croissant ugyanis páratlan ízélményt nyújt, miközben állagban is könnyűszerrel veszi fel a versenyt hagyományos, nem mentes társaival. Ropogós magok, hozzáadott répacukormentes, isteni lekvár, finom tészta – kell ennél több? Talán egy csésze kávé vagy forró tea!
Saját, száz százalékban glutén- és keresztszennyeződés-mentes üzemünkben készített péktermékeink, ahogy szilvás-magvas croissant-unk is, a búzánál magasabb fehérjetartalmú, gluténmentes gabonák lisztjéből készülnek, magas hozzáadott rosttartalommal bírnak. Ez lehetővé teszi, hogy az ideális tésztaállag mellett a szénhidráttartalom alacsony, a tápláló összetevők száma magas legyen.
A Tibidabónál hitvallásunk, hogy nem kötünk kompromisszumokat, így az összetevők gondos, szakértői segítséggel történő összeválogatása mellett kiemelt figyelmet fordítunk termékeink textúrájára és az ízekre egyaránt. Célunk, hogy olyan mentes finomságokat gyártsunk, melyekbe élmény beleharapni! Saját bőrünkön tapasztaljuk azt is, hogy a különböző ételintoleranciák esetén mennyire fontos a megfelelő szakértői háttér, valamint a pontos és részletes felvilágosítás. Éppen ezért termékeink részletes összetevőlistáját és mentességeit jól láthatóan feltüntetjük.