Kérlek mutatkozz be olvasóinknak néhány mondatban.
Vágó Nikoletta vagyok, ez év szeptemberétől vagyok a Tibidabo csapat tagja. 30 éve dolgozom a vendéglátásban
Hogyan találtál rá a Tibidabo Gluténmentes Pékségre?
2020-ban cöliákiát állapítottak meg nálam. 2022 márciusában fejeztem be végleg a hagyományos cukrászatot, orvosi utasítás miatt tovább nem folytathattam a munkám. Szerettem volna a vendéglátásban maradni, így találtam rá a Tibidabóra.
Mit jelent számodra a Tibidabót vezetni?
Érintettként tudom milyen nehéz jó termékeket találni a piacon. Örülök, hogy pékségünk kínálata kiváló termékekből áll. Az már ilyen rövid idő alatt is kiderült számomra, hogy milyen sokan szeretnek minket, mennyi kedves törzsvendégünk van akár az üzletben, akár webshoppon keresztül.
Milyen új kihívásokkal kellett szembesülnöd egy gluténmentes pékség vezetőjeként?
A tennivalók egy része más, mint amit eddig végeztem. Azt látni kell, hogy ez egy kicsi piaci szegmens, a hozzánk betérő vendégek szintén érintettek. Kihívás olyan vendégeket bevonzani, akiknek nincs érintettsége. Termékeink az úgynevezett normál fogyasztók részére is maximális élvezetet nyújt. Én úgy veszem észre, hogy a külföldiek bátrabbak ilyen tekintetben.
Hogyan néz ki egy napod az üzletben?
Igazán nincs két egyforma nap. A napom mindig az üzlet átnézésével kezdődik, szeretem a nyitási időszakot, mikor termékeink szépen felsorakozva várják vásárlóinkat. Azután jöhet a papír munka. Az üzletben a délelőtti, déli időszak elég forgalmas. Sokan jönnek reggeliért, ebédért hozzánk. Webshop, partnerek kezelése mind-mind a napom része. Szóval elég mozgalmasan telnek napjaim.
Mik a terveid a jövőre nézve?
Jó lenne a termékkínálatot pár cukrásztermékkel bővíteni.