Tojásmentes

2024. 04. 05. 00:00:00

Mindent a cirokról!

Kedveled a hagyományos alapanyagokból készült mentes kenyereket, de szeretnél tudatosabban étkezni? Esetleg kipróbálnál valami újat, túl a kölesen és a hajdinán? Akkor bemutatjuk az új gluténmentes csodát, a cirokot! Aktuális cikkünkből minden megtudhatsz, amit tudni érdemes erről a hozzávalóról és felhasználási módjairól.

2022. 05. 27. 16:20:22

Sokszínű vegetáriánusság – mutatjuk milyen típusokat különböztetünk meg

Mai cikkünkben a vegetáriánusok különböző csoportjait vettük górcső alá dietetikus szakemberünk, Sarnyai Tünde segítségével. Tartsatok velünk ebben az érdekes gasztro utazásban! Folytatódik a Tibidabo Tudástár!

2022. 02. 28. 14:19:00

Íme a Tibidabo Gluténmentes Pékség új termékei

Mint tudjátok, folyamatosan gőzerővel dolgozunk azon, hogy a lehető legszélesebb választékot tudjuk kínálni vásárlóinknak. A receptek megálmodásától egészen a megalkotásig szakértő dietetikus segítségével és egy profi csapattal dolgozunk azon, hogy termékeink mind ízben, mind állagban és természetesen összetevőkben is kiemelkedőek legyenek. A 2022-es év sem indult másképp, máris mutatjuk, melyek azok a száz százalékban gluténmentes és szénhidrátcsökkentett péksütemények, amelyekkel újdonságként találkozhattok a polcainkon a pékségben vagy a webshopunkon!

2021. 09. 23. 10:00:00

Őszi receptek a Tibidabo dietetikusától

Beköszöntött az ősz, és vele együtt hűvösebbre fordult az idő is. Csüggedni azonban egyáltalán nincs okunk, hiszen ez az évszak is bővelkedik vitaminokban és tápanyagokban gazdag idényzöldségekben, gyümölcsökben egyaránt! Dietetikusunk, Sarnyai Tünde máris két mennyei recepttel örvendeztet meg titeket, melyekhez a Tibidabo Gluténmentes Pékség termékeit használta fel. Ezt vétek lenne kihagynotok! Tartsatok velünk mai cikkünkben, ahol az ételek elkészítése mellett, érdekességeket is megtudhattok az alapanyagokról!

2020. 11. 30. 14:01:39

Mennyei gombás melegszendvics pár perc alatt

Mit szólnátok reggelire vagy uzsonnára egy mennyei gombás melegszendvicshez? Villámgyorsan elkészíthető, ráadásul glutén-, tej-, és tojásmentes is egyben! 
2020. 11. 03. 09:32:38

Egyszerű, de nagyszerű: kesudiós zellerkrém

Hogy hogyan dobd fel reggelidet, ha meguntad a megszokott és jól ismert szendvics variációkat? Dietetikusunk, Farkas Cili hozott egy mennyei és nagyon egyszerűen elkészíthető receptet! 
2020. 07. 08. 13:30:10

Mire érdemes figyelni növényi alapú étrend esetén?

A Tibidabo dietetikus szakértője, Farkas Cecilia összegyűjtötte a növényi alapú táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat! 
2020. 06. 17. 16:00:43

Növényi alapú finomság - lencsés-padlizsános csicserikrém

Dietetikusunk, Farkas Cili különleges növényi alapú receptje! 
2020. 05. 12. 17:57:09

Ötperces bruschetta variációk

Próbáltátok már Sokmagvas ropogós házi kenyerünket paradicsomos és őszibarackos bruschetta formájában?