Tojásmentes
Mindent a cirokról!
Kedveled a hagyományos alapanyagokból készült mentes kenyereket, de szeretnél tudatosabban étkezni? Esetleg kipróbálnál valami újat, túl a kölesen és a hajdinán? Akkor bemutatjuk az új gluténmentes csodát, a cirokot! Aktuális cikkünkből minden megtudhatsz, amit tudni érdemes erről a hozzávalóról és felhasználási módjairól.
Sokszínű vegetáriánusság – mutatjuk milyen típusokat különböztetünk meg
Mai cikkünkben a vegetáriánusok különböző csoportjait vettük górcső alá dietetikus szakemberünk, Sarnyai Tünde segítségével. Tartsatok velünk ebben az érdekes gasztro utazásban! Folytatódik a Tibidabo Tudástár!
Íme a Tibidabo Gluténmentes Pékség új termékei
Mint tudjátok, folyamatosan gőzerővel dolgozunk azon, hogy a lehető legszélesebb választékot tudjuk kínálni vásárlóinknak. A receptek megálmodásától egészen a megalkotásig szakértő dietetikus segítségével és egy profi csapattal dolgozunk azon, hogy termékeink mind ízben, mind állagban és természetesen összetevőkben is kiemelkedőek legyenek. A 2022-es év sem indult másképp, máris mutatjuk, melyek azok a száz százalékban gluténmentes és szénhidrátcsökkentett péksütemények, amelyekkel újdonságként találkozhattok a polcainkon a pékségben vagy a webshopunkon!
Őszi receptek a Tibidabo dietetikusától
Beköszöntött az ősz, és vele együtt hűvösebbre fordult az idő is. Csüggedni azonban egyáltalán nincs okunk, hiszen ez az évszak is bővelkedik vitaminokban és tápanyagokban gazdag idényzöldségekben, gyümölcsökben egyaránt! Dietetikusunk, Sarnyai Tünde máris két mennyei recepttel örvendeztet meg titeket, melyekhez a Tibidabo Gluténmentes Pékség termékeit használta fel. Ezt vétek lenne kihagynotok! Tartsatok velünk mai cikkünkben, ahol az ételek elkészítése mellett, érdekességeket is megtudhattok az alapanyagokról!