Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Tibidabo Gluténmentes Pékség az MDOSZ-on

Tibidabo Gluténmentes Pékség az MDOSZ-on Izgalmas hírekkel jelentkezünk! Szeptember 21-én mi is részt vettünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) XXV. Szakmai Konferenciáján, ahol négy különleges termékünket mutattuk be az esemény résztvevőinek. A Tibidabo erősségeit Tószegi Lídia dietetikus szakértőnk és Vágó Nikoletta, a márka értékesítési és operatív vezetője ismertette meg a szakma képviselőivel. 

Gluténmentes péksütemények és cukrásztermékek a fókuszban

Örömmel láttuk, hogy mindenki örömmel kóstolta mentes finomságainkat, különösen az újdonságnak számító vörösáfonyás és csokoládés kekszeinket, melyek cirok- és mandulaliszttel készülnek.  Ezeket a cukrásztermékeket itt mutattuk be először, és hihetetlen öröm volt számunkra, hogy ennyien érdeklődtek pékségünk és termékei iránt.

A Tibidabo küldetése

A Tibidabo Gluténmentes Pékségnél arra törekszünk, hogy egészséges és finom termékeket kínáljunk a gluténérzékenységgel küzdőknek. Specialitásunk a gluténmentes péksütemények készítése, amelyek egyben laktóz-, hozzáadott répacukor-, rizs-, kukorica-, szója-, és mesterséges adalékanyag-mentesek is. Az általunk preferált hajdina-, köles-, és cirokliszteknek, valamint a számos péktermékünk készítése során használt növényi rostoknak (bambuszrost és útifűmaghéj) köszönhetően péktermékeink rosttartalma magasabb az átlagnál. Számos termékünk szénhidrátcsökkentett, így ideálisak azok számára is, akik diétát követnek. Hisszük, hogy kompromisszumok nélkül is lehet ízletes és minőségi termékeket készíteni.

Dietetikai szakértelem

A gluténmentes termékeink mögött szakmai tudás is áll, hiszen termékfejlesztési folyamatunknak a kezdetektől szerves részét képezte dietetikai szakértő bevonása is.

Fogadjátok szeretettel dietetikusunk, Tószegi Lídia bemutatkozását.

„Tószegi Lídia vagyok, a Tibidabo Gluténmentes Pékség dietetikus szakértője. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként, majd sport-specifikus dietetikai oklevelet szereztem a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen. Klinikai dietetikusként dolgoztam a fekvőbeteg ellátásban, jelenleg pedig egy szakrendelőben vagyok terápiás dietetikus, valamint csoportos foglalkozásokat is tartok különböző egészségmegőrzési és étrendi kérdésekben.

A Tibidabo Gluténmentes Pékség szakértőjeként fontosnak tartom, hogy edukációs tartalmak, például blogbejegyzések, videók készítése során hiteles, szakmai információkkal támogassam a márkát, ezzel segítve a tudatos vásárlókat. A Tibidabo termékek nemcsak ízletesek, hanem megfelelnek az egészséges táplálkozás alapelveinek is, így könnyedén beilleszthetők egy kiegyensúlyozott étrendbe.”

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség