Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ár:
679 Ft (575 Ft + ÁFA)
Menny.:100g

Gluténmentes szilvás-magvas croissant 80g

Ár:
679 Ft (575 Ft + ÁFA)
Menny.:100g
Cikkszám: P-Frs-É9
Elérhetőség: Rendelhető (országosan)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (17)
Szerezhető hűségpontok: 6
Szavatosság: Friss, tartósítószer-mentes pékáru

Összetevők:

Gluténmentes kölesliszt, tápióka keményítő, növényi rostok (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), almaecet, napraforgóolaj, rózsaszín Himalájai só, gyümölcskivonat, ivóvíz, természetes vaníliaaroma, aszkorbinsav, szezámmag, barna lenmag, szilvalekvár (szilva, kálium szorbát), konjakgumi.

Mentességek: gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, hozzáadott répacukormentes, vegán, mesterséges adalékanyag-mentes, élesztőmentes.

Szénhidrátcsökkentett termék.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia Zsír Telített
zsírsavak
Szénhidrát Cukrok Rost Fehérje

1102 kJ

(264 kcal)

8,5 g 1 g 37 g 20 g 16 g 1,7 g 0,32 g
 

Allergének:
11 Szezámmag

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! 

Leírás

Ha egy igazán különleges ínyencségre vágysz, a legjobb helyen keresgélsz! A Tibidabo Gluténmentes szilvás-magvas croissant ugyanis páratlan ízélményt nyújt, miközben állagban is könnyűszerrel veszi fel a versenyt hagyományos, nem mentes társaival. Ropogós magok, hozzáadott répacukormentes, isteni lekvár, finom tészta – kell ennél több? Talán egy csésze kávé vagy forró tea!

Saját, száz százalékban glutén- és keresztszennyeződés-mentes üzemünkben készített péktermékeink, ahogy szilvás-magvas croissant-unk is, a búzánál magasabb fehérjetartalmú, gluténmentes gabonák lisztjéből készülnek, magas hozzáadott rosttartalommal bírnak. Ez lehetővé teszi, hogy az ideális tésztaállag mellett a szénhidráttartalom alacsony, a tápláló összetevők száma magas legyen.

A Tibidabónál hitvallásunk, hogy nem kötünk kompromisszumokat, így az összetevők gondos, szakértői segítséggel történő összeválogatása mellett kiemelt figyelmet fordítunk termékeink textúrájára és az ízekre egyaránt. Célunk, hogy olyan mentes finomságokat gyártsunk, melyekbe élmény beleharapni! Saját bőrünkön tapasztaljuk azt is, hogy a különböző ételintoleranciák esetén mennyire fontos a megfelelő szakértői háttér, valamint a pontos és részletes felvilágosítás. Éppen ezért termékeink részletes összetevőlistáját és mentességeit jól láthatóan feltüntetjük.

Vélemények

5.00
17 értékelés
5
(17)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 17.
Mennyei mentes finomság
| 5 / 5 csillag!
2023. 01. 08.
Finom, gusztusos.
| 5 / 5 csillag!
2023. 01. 01.
Bitang jó!
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 28.
Nagyon szeretem, nem túl édes így belefér cukormentes GM vegán diétámba.
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 02.
Nagyon finom, rendkivul jo az allaga. Kulon csillagot erdemel hogy nincs benne felesleges adalekanyag. Be tudom illeszteni az A vcs szerinti es gm dietamba. Evek ota nem ettem pek termeket es most mar tudok. Kenyeret es mast is rendeltem mar, fagyasztva betaraztam:) nagyon koszonom!!!
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 18.
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 15.
Imádom...
| 5 / 5 csillag!
2022. 06. 23.
Nagyon-nagyon finom
| 5 / 5 csillag!
2022. 06. 17.
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 30.
the first gluten free croissant i ever enjoyed.
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 21.
Fantasztikus. Mindenkinek ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 13.
Nagyon finom. Ajánlom mindenkinek, hogy kóstolja meg.
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 22.
Nagyon finom, puha, egyáltalán nem "paleo" ízű édes pékáru. A magos tészta és a finom szilvalekvár nagyon jól passzolnak egymáshoz, igazi csemege!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 18.
Tökéletes tészta és töltelék.
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 29.
Abszolút kedvenc!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 03. 23.
Másnap is nagyon jó állaga marad. Nem szárad ki. Tökéletes édesség helyettesítő.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 03. 20.