Leírás
Unod a gluténmentes kenyeret? Válts pizzára! Neked melyik a kedvenced? A margherita? Esetleg a hawaii vagy a sonkás, kukoricás? Bármelyik legyen is a válasz, a Tibidabo Gluténmentes Pékség megalkotta a tökéletes alapot hozzá! By Me termékcsaládunk új tagját azoknak találtuk ki, akik nem szeretnék mellőzni étrendjükből az igazi olaszos pizzát, akkor sem, ha gluténérzékenységgel vagy egyéb más speciálisan összeállított étrenddel élnek, vagy egyszerűen tudatosan táplálkoznak. Tudod, mi nem kötünk kompromisszumot: a mentességek, legmagasabb minőségű összetevők és optimális tápértékek mellett az ízre, az állagra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy neked a legjobb pizzaélményben lehessen részed.
A Tibidabo pizzalap nemcsak szimplán gluténmentes, hanem szénhidrátcsökkentett is, valamint olyan minőségi alapanyagokból készül, mint a köles, a tápióka vagy az útifűmaghéj. By Me fagyasztott termékeinket választva lehetőséged nyílik arra, hogy mindig kéznél legyen egy-egy csomag pizzalap, megkönnyítve ezzel a rohanós hétköznapokat. Csak kiveszed a fagyasztóból, megpakolod kedvenc feltéteiddel, és már mehet is a sütőbe. Ennyire egyszerűen készül az isteni, mellékíz- és bűntudatmentes, gyors vacsora az esti filmnézéshez. Rendeld házhoz, vagy látogass el érte a Tibidabo Gluténmentes Pékségbe, és ízleld meg a gluténmentes pizzák új világát. Egy csomagba két lapot tettünk, hogy a barátaidnak is jusson belőle!
ELKÉSZÍTÉS
A pizzalapot sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A pizzalap tetejére rátesszük a feltétet és 10-12 perc a sütési idő otthoni körülmények között. A tészta elősütött, csak annyit kell sütni, hogy a feltét készre süljön.