Leírás
Mentes bagelt mindenkinek! A manapság hatalmas és egyre gyarapodó rajongótábornak örvendő bagel láz elérte a Tibidabo Gluténmentes Pékséget is! Mi is úgy éreztük, meg kell alkotnunk saját bagelünket úgy, hogy a már jól ismert elveinkhez hű maradjon. A glutén- és laktózmentes, szénhidrátcsökkentett paleo bagel fejlesztésekor nemcsak az éppen aktuális trend meglovaglása volt a cél, hanem egyértelműen egy egészségtudatos, speciális étrendbe könnyűszerrel beilleszthető termék létrehozása, melyet gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak.
A vásárlóink között nagy népszerűségnek örvendő finomságunkat ugyanis saját, száz százalékban gluténmentes üzemünkben készítjük, ahol fel sem merülhet a keresztszennyeződés kockázata. A Tibidabo-világ megálmodásakor fontosnak tartottuk, hogy elszakadjunk a gluténmentes pékségeket gyakran jellemző, hagyományos rizs, kukorica és burgonya alapanyagoktól, helyettük hajdina-, köles-, bambuszrost-, és útifűmaghéjlisztet használunk. Keményítők közül csak a tápiókát alkalmazzuk termékeink készítésekor. Különlegességként a Tibidabóban kapható paleo bagelt szezámmaggal is megkoronáztuk, mely nemcsak esztétikai élményt nyújt, vagy az ízhez ad hozzá, hanem A-, B1-, B2-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, mangánt, rezet és cinket is tartalmaz. Látogass el pékségünkbe, vagy rendeld házhoz országszerte ezt a kukorica, burgonya, valamint rizs hozzáadása nélkül készült finomságot, és lépj be te is a bagelkedvelők táborába!
Vélemények
És amúgy nagyon finom.