Gluténérzékenység
Közeleg a nyár és itt a spárgaszezon! Természetes, hogy a hőséggel együtt egyre inkább kívánjuk a könnyedebb fogásokat, melyek gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek. Azonban ilyenkor is érdemes odafigyelni a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag táplálkozásra. Éppen ezért dietetikusunk, Sarnyai Tünde ma két recepttel is készült, melyek egészségtudatos életmódba beilleszthetők, és természetesen a Tibidabo Gluténmentes Pékség termékeit hívta hozzájuk segítségül!
Ahogy beköszönt a jó idő, egyre gyakrabban gyűlik össze a rokonság vagy a barátok egy-egy kellemes sütögetésre vagy kerti party-ra. Gluténmentesen étkezőként azonban ezek a programok is okozhatnak kellemetlenséget az ételérzékenyeknek és természetesen a házigazdáknak is. Ahhoz, hogy mindenki kompromisszumok nélkül tudja élvezni a szabadban elköltött étkezéseket, nem feltétlenül kell órákig gyúrással és kelesztéssel húzni az időt, hogy gluténmentes pékárut varázsoljunk az asztalra! A Tibidabo Gluténmentes Pékség ezen alkalmakra is kiváló alternatívákat kínál! Mutatjuk is! Folytatódik a Tibidabo Tudástár!
Mai cikkünkben a Tibidabo Gluténmentes Pékség egyik állandó influencerét, Katona Zsókát szeretnénk nektek bemutatni. Beszélgettünk vegánságról, workshop-ról és a minőségi gluténmentes táplálkozás fontosságáról! Tartsatok velünk!
Szélsebesen robogunk át 2022 első felén, napokon belül a húsvéti ünnepek forgatagában találjuk magunkat. Mint minden ünnepen, ilyenkor is összegyűlik a család és az evés-ivás teszi teljessé az együtt töltött időt. Azonban gluténérzékenyként, vagy hozzátartozójaként nehézséget okozhat, mi kerüljön az ünnepi asztalra. Idén is készültünk nektek fantasztikus húsvéti gluténmentes pékáru kínálattal, hogy megkönnyítsük a háziasszonyok dolgát, ha mentesen étkezők is ülnek az asztalnál!
Mai cikkünkben szeretnénk nektek közelebbről bemutatni a Tibidabo Gluténmentes Pékség mindennapjait, éppen ezért üzletvezetőnket, Hermann Dórát kérdeztük gyártásról, a csapatról és a hétköznapi feladatokról. Tartsatok velünk és ismerjetek meg minket!
Mint tudjátok, folyamatosan gőzerővel dolgozunk azon, hogy a lehető legszélesebb választékot tudjuk kínálni vásárlóinknak. A receptek megálmodásától egészen a megalkotásig szakértő dietetikus segítségével és egy profi csapattal dolgozunk azon, hogy termékeink mind ízben, mind állagban és természetesen összetevőkben is kiemelkedőek legyenek. A 2022-es év sem indult másképp, máris mutatjuk, melyek azok a száz százalékban gluténmentes és szénhidrátcsökkentett péksütemények, amelyekkel újdonságként találkozhattok a polcainkon a pékségben vagy a webshopunkon!
Mai cikkünkben Sarnyai Tünde, a Tibidabo Gluténmentes Pékség dietetikusa két gyors, könnyű és tápláló szendvicskrémmel örvendeztet meg titeket. Tartsatok velünk, és készítsétek el ti is!
Ha ti is úgy indultatok neki 2022-nek, hogy az új évi fogadalmatok között szerepel a felesleges kilók leadása, akkor ez a cikk nektek szól. A Tibidabo Gluténmentes Pékségben hitvallásunknak tartjuk, hogy hiteles tájékoztatást nyújtsunk az életmódváltóknak és szeretteiknek egyaránt. Szakértő dietetikusunk, Sarnyai Tünde segítségével most górcső alá vesszük a helyes táplálkozás alapvetéseit és a gyakran előforduló hibákat a diéták során. Folytatódik a Tibidabo Tudástár!
Rád férne egy kis kikapcsolódás a karácsonyi intézni valók közepette? Térj be hozzánk, a Tibidabo Gluténmentes Pékségbe, és töltődj fel egy mennyei specialty kávé és egy száz százalékban glutén- és keresztszennyeződés mentes péksüti társaságában. Ezután biztosan újult erővel folytatódhat az ajándék vadászat a családnak! Mutatjuk, nekünk melyek a kedvenc párosításaink!